Webredacteur Vereniging Natuur & Milieu Hilvarenbeek

Terug naar overzicht

Organisatie

De Vereniging Natuur en Milieu Hilvarenbeek e.o. (VNMH) heeft als doel de kwaliteit van natuur, milieu, landschap en cultuurhistorische waarden in Hilvarenbeek en omgeving te beschermen, te verbeteren en te behouden. De vereniging bestaat 25 jaar en telt 230 leden, waarvan 60 leden actief zijn in één of meerdere werkgroepen, zoals weidevogel - of uilenbescherming, natuurwerkgroep, PR-werkgroep en een nestkastenwerkgroep. Daarnaast organiseren we natuurbelevingsprogramma’s voor kinderen, geven educatieve excursies/lezingen en is de RO werkgroep actief als de natuur of het milieu aangetast dreigt te worden. De vereniging beschikt over ervaren natuurgidsen en deskundigen op het gebied van natuur en milieu. Kortom een club met een maatschappelijk doel en mooie waardes.

 

Taakomschrijving

Wij willen we de PR-werkgroep uitbreiden met een webredacteur. Iemand die vlot en ‘foutloos’ schrijft en het leuk vindt om input voor de website te maken en via het programma Mailchimp de leden benaderd over onze activiteiten. Je verzamelt materiaal (bijvoorbeeld door onze activiteiten te bezoeken), schrijft zelf en redigeert teksten van anderen. Deze plaats je op de website. Dat gaat via een makkelijk systeem dat we je kunnen leren. Het is wel handig als je computerervaring hebt. En als je weet hoe Yoomla werkt, dan gaan deze taken je helemaal makkelijk af! De webmaster houdt de site technisch bij de tijd, dus dat hoef je niet te doen. Sparren met haar, en nadenken over hoe de site inhoudelijk nog aantrekkelijker wordt is ook keileuk! De PR-werkgroep bestaat nu uit vier personen en komt 1x per 2 maanden bij elkaar. Ze barsten van de ideeën, en hebben tijd te kort, dus met een vijfde persoon kunnen we de VNHM nog meer op de kaart zetten. Help jij mee? Wij vragen wat van je, maar je krijgt er ook een hoop voor terug! Je leert een boel: over de natuur én over PR en communicatie zaken. In het team zitten namelijk ook drie professionals waar je nog veel van kunt leren. Deze functie staan daarom ook mooi op je cv als je nog naar werk op zoek bent of je kennis wilt verbreden. Voor meer informatie, mail gerust en kijk ook eens op onze site: www.vnmhilvarenbeek.nl

 

Functievereisten

Schrijven is je hobby (of je vak :-) en je bent handig met de computer. Verder is een dosis creativiteit ook fijn, enthousiast word je onze club vanzelf :-)

 


Contactinformatie

Maya van Prooyen
secretariaat@vnmhilvarenbeek.nl
06-22925866