Vrijwilliger educatieprogramma Amsterdamse Waterleidingduinen

Terug naar overzicht

We zijn blij met onze vrijwilligers. Ze helpen ons met onderzoek, beheer en met de informatie aan bezoekers. Nieuwsgierig naar de details? Lees hieronder op welke gebieden onze vrijwilligers actief zijn.

Wilt u graag een bijdrage leveren aan ons werk in de (drinkwater)natuur? Voor activiteiten als onderzoek, natuurbeheer, gidsen, activiteiten basisonderwijs en gastheerschap zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Vrijwilligers kunnen bij ons aan de slag in de Amsterdamse Waterleidingduinen (AWD), waar twee derde van het drinkwater voor Amsterdam en omgeving in de natuur wordt geproduceerd.

Activiteiten basisonderwijs

We bieden basisscholen in de omgeving leuke en leerzame activiteiten aan over het zuiveren van drinkwater. Dit educatieprogramma, Waterpret met Waternet, wordt door vrijwilligers begeleid.

De educatie-activiteiten organiseren we vanaf het vroege voorjaar tot in de vroege herfst (niet tijdens schoolvakanties).

Wilt u meedoen aan ons educatieprogramma? Voor deze activiteiten zoeken wij praktisch ingestelde mensen die af en toe inzetbaar zijn op dinsdag tot en met vrijdag.

Ervaring is meegenomen, maar enthousiasme staat voorop!

 

  • Organisatie: Waternet
  • Inzet: Regelmatig
  • Locatie: Bentveld