Jaarrondtellingen co÷rdinator gezocht

Terug naar overzicht

Het gehele jaar worden om de week de vogels in de Hekslootpolder geteld door ca 11 tellers. Hiertoe moet een schema worden opgesteld en af en toe een verhaaltje over de aantallen worden geschreven voor het Hekslootnieuws. Het antemeren en motiveren voor tellers is ook een onderdeel van de taak. Deze gegevens verzamelen en versturen naar waarnemingen.nl en deze beheren in excel is ook belangrijk om te kunnen laten zien wat dit gebied in zich heeft. Dus voel je je geroepen?

Behoud de Hekslootpolder

In 1985 waren er plannen om in de Hekslootpolder huizen te bouwen, een surfplas te graven en sportvelden aan te leggen. De vereniging Behoud de Hekslootpolder is opgericht, samengesteld uit natuurbeschermers en verontrustte bewoners uit Haarlem en Spaarndam.

Doel

De vereniging stelt zich ten doel de Hekslootpolder, met behoud en zo mogelijk met verbetering van de milieu-ecologische waarden, als open gebied in stand te houden.

‘Beloning’

Als tegenprestatie proberen we zo nu en dan een "bestuursuitje" te organiseren. Maar het delen van de kennis en het bereiken van een mooi resultaat is de werkelijke beloning!

Peter Davids,

secretariaat@hekslootpolder.nl

 

  • Organisatie: Vereniging Behoud Hekslootpolder
  • Inzet: Regelmatig
  • Locatie: Haarlem