Vrijwilliger bij Juttersgeluk

Terug naar overzicht

Heb je interesse om je op reguliere basis als vrijwilliger voor Juttersgeluk in te zetten? Hier vind je alle mogelijkheden die Juttersgeluk biedt.

Stichting Juttersgeluk is een waardevolle leer- en werkplek waar iedereen bijdraagt aan een beter welzijn en een schoner milieu. Ieder mens is uniek, met een eigen verhaal en specifieke kwaliteiten en behoeftes. Hoe we deze kwaliteiten kunnen inzetten en de behoeftes optimaal kunnen vervullen, bekijken we samen. Door de uiteenlopende werkzaamheden, van strandjutten tot plastic bewerken en producten maken, kunnen we aan veel verschillende interesses voldoen.

Samen de plastic soep bestrijden zorgt voor teamspirit, wilskracht en individuele groei. Zo gebruiken we een groot milieuprobleem om sociaal maatschappelijke doelstellingen te realiseren. Ook inspireren we mensen om minder plastic te gebruiken.

De activiteiten van Juttersgeluk zijn verdeeld over drie locaties:

Jutten: vanuit Zandvoort, op de stranden van Zandvoort en Bloemendaal.

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Juttersochtenden in Zandvoort aan Zee
Voor mensen die op een of meerdere vaste momenten in de week als vrijwillig medewerker willen mee jutten. Je bent lekker in beweging en ontmoet gelijkgestemden. Deze activiteit bieden we aan i.s.m. met de gemeente Zandvoort.

09:00 uur | verzamelen + koffie & thee moment
09:30 uur | het strand op
11:15 uur | geraapt materiaal sorteren
12:00 uur | einde

  • Inzet: Regelmatig
  • Locatie: