Gezocht : Schippers voor Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Terug naar overzicht

BEZOEKERSCENTRUM DE POELBOERDERIJ

De toegangspoort tot het Wormer- en Jisperveld

Ongeveer tien kilometer boven Amsterdam ligt het natuurgebied Wormer- en Jisperveld. Een van oorsprong laagveengebied met een unieke flora en fauna. Sinds de oprichting in 1988 van Stichting De Poelboerderij vormt Bezoekerscentrum De Poelboerderij dé ‘toegangspoort’ voor jong en oud tot dit prachtige natuurgebied. Het gebied leent zich uitstekend voor mooie vaartochten. Door de kronkelige slootjes, unieke vegetatie, prachtige uitzichten en de aanwezigheid van vele soorten vogels, beleef je het Noord-Hollandse landschap op een bijzondere manier.

Bezoekerscentrum De Poelboerderij zet zich al jaren in voor het behoud van deze prachtige natuur.

Gezocht : Schippers

Ben jij graag in de natuur en hou je van varen? Ben je in het bezit van een vaarbewijs en wil jij je tijd besteden aan vrijwilligerswerk? Geef je dan op bij bezoekerscentrum de Poelboerderij. We varen jaarlijks bijna 300 keer uit met scholieren, natuurliefhebbers en passanten. Nieuwe schippers krijgen een uitgebreide instructie over routes, veiligheid en vaartechniek.

Heb je interesse om je aan te sluiten bij het schippersteam? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 075 – 621 91 00 of stuur een mail naar bezoekerscentrum@poelboerderij.nl.

  • Organisatie: Bezoekerscentrum De Poelboerderij
  • Inzet: Regelmatig
  • Locatie: Veerdijk 106
    1531 MB
    Wormer