Gezocht : Gidsen voor Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Terug naar overzicht

BEZOEKERSCENTRUM DE POELBOERDERIJ

De toegangspoort tot het Wormer- en Jisperveld

Ongeveer tien kilometer boven Amsterdam ligt het natuurgebied Wormer- en Jisperveld. Een van oorsprong laagveengebied met een unieke flora en fauna. Sinds de oprichting in 1988 van Stichting De Poelboerderij vormt Bezoekerscentrum De Poelboerderij dé ‘toegangspoort’ voor jong en oud tot dit prachtige natuurgebied. Het gebied leent zich uitstekend voor mooie vaartochten. Door de kronkelige slootjes, unieke vegetatie, prachtige uitzichten en de aanwezigheid van vele soorten vogels, beleef je het Noord-Hollandse landschap op een bijzondere manier.

Bezoekerscentrum De Poelboerderij zet zich al jaren in voor het behoud van deze prachtige natuur.

Gidsen gezocht

Ben je graag in de natuur en vind je het leuk om je enthousiasme te delen met anderen? Ga dan een keer met ons mee op excursie en ervaar of het rondleiden van gasten door het Wormer- en Jisperveld iets voor jou is. We ontvangen jaarlijks vele bezoekers. Passanten, scholieren, natuurliefhebbers en gelegenheidsgasten. De Poelboerderij leidt nieuwe gidsen op door middel van interne kennisoverdracht van andere deskundigen bij de Poelboerderij. En met actuele achtergrondinformatie op ons digitale gidsenportaal. Ook gidsen met een specialisme zoals bijvoorbeeld historie, vleermuizen of een ander natuurthema zijn ook welkom.

Als jij je in bovenstaande omschrijving herkend, dan maken we graag (spoedig) kennis met je. Stuur een e-mail naar bezoekerscentrum@poelboerderij.nl of bel met 075 – 621 91 00.

 

 

  • Organisatie: Bezoekerscentrum De Poelboerderij
  • Inzet: Regelmatig
  • Locatie: Veerdijk 106
    1531 MB
    Wormer