1, 2, 3 vacatures in Voedselbos Schoorl!

Terug naar overzicht

Eetbaar Landschap, sinds 2013

Voedselbos Schoorl, 2500 m2 inclusief woonpand. Binnen het project ligt de nadruk op terugbrengen inheemse (duinstreek)soorten en in de regio doorgeven. Wij hebben drie verschillende vacatures, op de locatie van Voedselbos Schoorl.

1 Deelnemers gezocht voor nieuw permacultuurproject, start voorjaar 2023: de Natuurrijke Keukentuin en Buurtcompost. Wij zijn op zoek naar deelnemers, bij voorkeur uit Schoorl of directe omgeving. Dit project is ook geschikt als praktijklocatie wanneer je PDC volgt. Voor meer informatie https://networklearning.org/ngo-fields/environment/246-voedselbos-schoorl

2. Vrijwilligers voor het lopen van de twee Vlinder routes afgesproken met de Vlinderstichting In principe ben je in een uurtje klaar maar het is wel iedere week. Daarom is er plaats voor meerdere vrijwilligers. Periode : april-oktober Het inventariseren kun je alleen of samen doen. Ben je thuis in vlinders, libellen, of wil je dit heel graag leren. Meld je aan:

3. Vrijwilligers beheer Voedselbos Schoorl

Omdat het openbaar terrein is zijn er afspraken met de gemeente. Geen specialistenwerk maar wel regelmatig teurgkerend.Taakomschrijving vind je hieronder

Taakomschrijving

 

Maaien, aanplanten en onderhoud fruitboomcirkels. Zaden plukken. Takkenrillen aanleggen/aanvullen Vollegronds kwekerij.

Tijdsbesteding voor- en naseizoen 1 dagdeel per week. In de zomer is het rustig en vaak een paar weken genieten van wat je aan werk gedaan hebt.

Functievereisten

Interesse in of bekend met permacultuur, voedselbossen, eetbare natuurontwikkeling en inrichten, composteren.

Fysieke kracht is handig, creativiteit ook.

Ontdek meer over Voedselbos Schoorl https://networklearning.org/ngo-fields/environment/246-voedselbos-schoorl

Aanmelden en meer informatie

Via formulier op de site

  • Organisatie: Voedselbos Schoorl
  • Inzet: Regelmatig
  • Locatie: Smeerlaan 1
    1871 ET
    Schoorl
  • Contactpersoon: Myriam Prent
    072 737 01 72