Vrijwilligers Educatie, jeugd en natuur gezocht

Terug naar overzicht

De Heimanshof zoekt enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden de vereniging en tuin verder tot bloei te brengen. Onder het motto ‘Samen buiten’ willen wij het plezier en de kennis van de natuur met iedereen delen. We willen mensen inspireren om zelf actief mee te doen aan behoud en uitbreiding van de natuurlijke leefomgeving.

Er liggen veel uitdagingen op het gebied van beheer en onderhoud van de tuin, samenwerking met de wijk, verhogen van het aantal bezoekers, uitbouwen van onze educatieve functie.

Educatie, jeugd en natuur: is dat jouw ding?

Dan zijn de twee volgende vacatures misschien iets voor jou:

Bestuur portefeuille Jeugd en Educatie

We zoeken iemand die de educatie verder vorm wil gaan geven. De Heimanshof is in 1975 opricht voor natuuronderwijs aan kinderen van de basisscholen. Dat doen we nog steeds maar trekken dit nu breder ook naar (jong)volwassenen. We hebben een eigen jeugdnatuurclub, de Struinkids die iedere woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur bij elkaar komen. Daar zit een enthousiast begeleidingsteam op.

De portefeuillehouder ondersteunt dit team vanuit het bestuur.

Tijdsinschatting: vergadering 1x per maand + ½ dag per week

Meewerken bij onze Struinkids:

Ben jij iemand die het leuk vindt om een programma voor de jeugd in elkaar te zetten en te helpen bij de uitvoering? Dan hebben we een plekje vrij in het begeleidingsteam van de Struinkids.

Tijdsbeslag: Woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

 

  • Organisatie: de Heimanshof
  • Inzet: Regelmatig
  • Locatie: Wieger Bruinlaan 1-7
    2132 AW
    Hoofddorp