E-Learning: In Veilige Handen

Terug naar overzicht

Deze module gaat over een goede sfeer en veiligheid op de werk-plek. Voor vrijwilligers en voor betaalde werknemers. Je leert over grensoverschrijdend gedrag. Er zijn verschillende soorten grensoverschrijdend gedrag. Dat kan seksueel van aard zijn. Maar bijvoorbeeld ook discriminatie of pesten.

Voor wie is deze module?
Deze module is voor iedereen die meer wil leren over grensoverschrijdend gedrag op de werkplek. Dat is ongewenst gedrag waardoor je je onveilig voelt. Ook leer je hoe je om kunt gaan met grensoverschrijdend gedrag.

Deze module is voor vrijwilligers en beroepskrachten.

Wat is het doel van deze module?
Het doel van deze module is leren herkennen, aanpakken en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag.

Leer je groen is het e-learningplatform voor iedereen die actief is bij een natuurorganisatie. Of je nu vrijwilliger bent of beroepskracht. In korte modules krijg je basisinformatie over je werkzaamheden in de natuur.

Wat we doen
Leer je groen biedt werknemers en vrijwilligers in de sector bos en natuur een structurele digitale leermogelijkheid. Een gemeenschappelijke basis die nodig is voor een professionele veilige en correcte uitvoering van het werk. Elk jaar worden zes modules ontwikkeld door de samenwerkende partners. Met de brede kennis en ervaringen in de praktijk maken we modules over o.a. vrijwilligers begeleiden, veilig binnen- en buitenwerken, duurzaamheid, planten en dieren.

Partners
Leer je groen is een samenwerkingsverband van werkgevers in de sector bos en natuur, waaronder LandschappenNL, Natuurmonumenten, IVN Natuureducatie enStaatsbosbeheer. Alle vrijwilligers en beroepskrachten die werkzaam zijn voor deze organisaties kunnen gratis gebruik maken van Leer je groen. Interesse, maar nog geen toegang? Vraag het aan de vrijwilligerscoördinator binnen de organisatie waar je vrijwilliger en/of werkzaam bent.

 

Aanmelden

www.leerjegroen.nl

  • Organisatie: IVN Natuureducatie
  • Prijs:
    • vrijwilligers van een van de aangesloten organisaties: gratis
  • Contact:

    www.leerjegroen.nl