E-Learning: Zo gaan we met elkaar om

Terug naar overzicht

Voor wie is deze module?
Deze module is bedoeld voor collega’s van natuurorganisaties. Of ze nou vrijwillig werken of betaald freelancen of in dienst zijn.

Wat is het doel van deze module?
In een organisatie is het belangrijk dat iedereen goed met elkaar omgaat. Ook naar de buitenwereld wil je je organisatie natuurlijk goed laten zien. Deze module brengt je in sneltreinvaart op de hoogte van wat er van je wordt verwacht.

Wat komt er aan bod?
We doorlopen een paar belangrijke afspraken over hoe we met elkaar omgaan.
Na afloop heb je antwoord op vragen zoals:

• Wat spreekt voor zich en wat wist ik nog niet?
• Waarom zijn sommige afspraken belangrijk?
• Welke zaken moeten binnen de organisatie blijven?
• Wanneer moet ik oppassen voor belangenverstrengeling?

Leer je groen is het e-learningplatform voor iedereen die actief is bij een natuurorganisatie. Of je nu vrijwilliger bent of beroepskracht. In korte modules krijg je basisinformatie over je werkzaamheden in de natuur.

Wat we doen
Leer je groen biedt werknemers en vrijwilligers in de sector bos en natuur een structurele digitale leermogelijkheid. Een gemeenschappelijke basis die nodig is voor een professionele veilige en correcte uitvoering van het werk. Elk jaar worden zes modules ontwikkeld door de samenwerkende partners. Met de brede kennis en ervaringen in de praktijk maken we modules over o.a. vrijwilligers begeleiden, veilig binnen- en buitenwerken, duurzaamheid, planten en dieren.

Partners
Leer je groen is een samenwerkingsverband van werkgevers in de sector bos en natuur, waaronder LandschappenNL, Natuurmonumenten, IVN Natuureducatie en Staatsbosbeheer. Alle vrijwilligers en beroepskrachten die werkzaam zijn voor deze organisaties kunnen gratis gebruik maken van Leer je groen. Interesse, maar nog geen toegang? Vraag het aan de vrijwilligerscoördinator binnen de organisatie waar je vrijwilliger en/of werkzaam bent.

 

Aanmelden

www.leerjegroen.nl

  • Organisatie: IVN Natuureducatie
  • Prijs:
    • vrijwilligers van een van de aangesloten organisaties: gratis
  • Contact:

    www.leerjegroen.nl