Leer je Groen: Veilig binnen werken

Terug naar overzicht

Wat leer je in deze module?
​In deze module leer je hoe je veilig moet werken in een gebouw. Na deze module weet je het antwoord op de volgende vragen:

  • Waar moet je op letten als je ergens werkt?
  • Wat doe je als er iets misgaat?
  • Wie kun je om hulp vragen als dat nodig is?


Voor wie is deze module?
Deze module is bedoeld voor nieuwe collega’s die werken in een gebouw: binnen dus. De informatie is vooral belangrijk voor collega’s die werken in bezoekerscentra of kantoorgebouwen.

Leer je groen is het e-learningplatform voor iedereen die actief is bij een natuurorganisatie. Of je nu vrijwilliger bent of beroepskracht. In korte modules krijg je basisinformatie over je werkzaamheden in de natuur.

Wat we doen
Leer je groen biedt werknemers en vrijwilligers in de sector bos en natuur een structurele digitale leermogelijkheid. Een gemeenschappelijke basis die nodig is voor een professionele veilige en correcte uitvoering van het werk. Elk jaar worden zes modules ontwikkeld door de samenwerkende partners. Met de brede kennis en ervaringen in de praktijk maken we modules over o.a. vrijwilligers begeleiden, veilig binnen- en buitenwerken, duurzaamheid, planten en dieren.

Partners
Leer je groen is een samenwerkingsverband van werkgevers in de sector bos en natuur, waaronder LandschappenNL, Natuurmonumenten, IVN Natuureducatie enStaatsbosbeheer. Alle vrijwilligers en beroepskrachten die werkzaam zijn voor deze organisaties kunnen gratis gebruik maken van Leer je groen. Interesse, maar nog geen toegang? Vraag het aan de vrijwilligerscoördinator binnen de organisatie waar je vrijwilliger en/of werkzaam bent.

 

 

Aanmelden

https://leerjegroen.nl/?#/Module/Veilig_binnen_werken