In verbinding met de natuur

Wat geeft de natuur ons veel en wat is het fijn om jezelf opnieuw te ontdekken in de natuur. Ik verbind je daarom graag met de natuur in NP De Loonse en Drunense Duinen, waardoor je weer de helende werking ervan voelt en in contact komt met je eigen gevoel en innerlijk weten. Soms ga je wandelen in stilte, met je blote voeten in het zand lopen, contact maken met al wat in de natuur groeit, bloeit en leeft, met etherische oliën werken of het geluid van de framedrum ervaren. Verder is er aandacht voor een goede ademhaling, gronding en meditatie.

Vanuit oude natuurwijsheden, inzichten over het leven en via afstemming laat ik je ervaren hoe je meer op jouw gevoel en eigen wijsheid kunt gaan vertrouwen, hierdoor meer rust gaat ervaren en invulling kunt geven aan jouw levensmissie. In verbinding met de natuur, de mensen om je heen en het grotere geheel. Je wordt jezelf opnieuw bewust van het verschil tussen je hoofd en je hart en wat dit met jou emotioneel, lichamelijk, spiritueel en mentaal doet. Je kunt hierbij kiezen voor persoonlijke of groepsbegeleiding in de natuur.     

Passie voor kruiden

Kruiden: ik krijg er altijd een blij gevoel van. Vanwege hun mooie uiterlijk, omdat ze zo lekker ruiken en ook nog eens goed zijn voor onze gezondheid. Verkwikkende kruidenthee, verzorgende goudsbloemencrème, vlierbloesemsiroop, een zoutbad met wilde kruiden, eetbare bloemen of lavendelolie? Allemaal mogelijk dankzij de veelzijdigheid van kruiden.

Als herborist en Herboristengilde-voorzitter deel ik graag mijn passie voor kruiden met je en laat ik je deze al proevend, ruikend en voelend ontdekken, ook tijdens workshops. Ik neem je hiervoor graag mee in mijn eigen kruidentuin, de door mij ontworpen kruidentuin van Het Witte Kasteel in Loon op Zand of op een kruidenbelevingswandeling in het prachtige NP De Loonse en Drunense Duinen.

Marga Boutkan
 • Organisatie: Gifts of Nature
 • E-mail: info@giftsofnature.nl
 • Thema's: Bomen
  Dieren
  Eten uit de natuur
  Natuurbeleving
  Planten
 • Expertises: Natuurbeleving
  natuurwijsheden
  spiritualiteit
  natuurlijke communicatie
  kruiden
  wilde planten
  eetbare bloemen
  etherische oliŽn