31 mei

Cursus Monitoring en Strandnatuur

Terug naar overzicht

Ben jij actief op het strand en lijkt het je leuk om meer in het diepe te duiken? Doe dan mee met deze cursus strandnatuur! Kom meer te weten over strandmonitoring en breid jouw soortenkennis uit.

In een halve dag neemt Julia van Beinum van Stichting ANEMOON je mee in de strandnatuur. Er zijn een boel soorten op het strand te vinden die op elkaar lijken, maar hoe houd je deze uit elkaar? Verder gaan we ook dieper in op het meetnet, want: “meten is weten!” Enige voorkennis over strandnatuur is vereist. Na een theoriedeel binnen, gaan we naar buiten het strand van Camperduin op.

Deze cursus duurt een dagdeel. Bij het aanmelden kun je aangeven of je een voorkeur hebt voor een moment. We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met ieders wensen, maar kunnen niet garanderen dat je wordt ingedeeld tijdens jouw voorkeurstijden. Wees dus beide momenten beschikbaar als je je opgeeft voor deze cursus!

De opties zijn:

Ochtend van 09:30 - 12:30

Middag van 13:30 – 16:30

Deelnemers ontvangen ongeveer een week van tevoren een bevestiging per mail met de tijd en aanvullende informatie over de cursus.

Meer informatie en aanmelden

  • Organisatie: Landschap Noord-Holland
  • Duur: Een dagdeel
  • Prijs:
    • € 15,00
  • Contact:

    Meer informatie en aanmelden.