17 dec

Ontmoeting met je Krachtdier

Terug naar overzicht

Je kunt veel over jezelf leren door dieren in de natuur te observeren en jezelf ermee te verbinden. Ieder dier, of het nu een vos, een uil, een bij of een kikker is, vertelt een eigen verhaal. Het is boeiend om te ontdekken wat je met een dier gemeen hebt en waarin je juist verschilt. Soms voel je een sterke band met een bepaald dier. Je ziet het steeds op bepaalde momenten, het ontroert je als je dit dier ziet, je brengt het met iemand in verband die je dierbaar is of je hebt gewoon iets met dit dier, wat je nog niet kunt benoemen. Je kunt in je leven meerdere Krachtdieren tegenkomen die je heldere inzichten geven over jezelf en je leven. Daarnaast is er ook een Krachtdier dat je hele leven bij je is als een begeleider op jouw levenspad. Deze ga je ontmoeten tijdens de workshop.

Wat houdt de workshop voor vrouwen in?

Na een goede gronding gaan we verder in op de functie van een Krachtdier en op wat hierover goed is om te weten. Ik begeleid je naar je ontmoeting met je Krachtdier met een drum meditatie. Je leert meer over hoe je jezelf kunt verdiepen in jouw Krachtdier en hiermee in verbinding te leven. Ook dieren waarmee je van nature al een band voelt of dieren waar je juist bang voor bent of weerstand bij voelt, komen aan bod en zullen je meer inzicht geven in jezelf.

Aanmelden is nodig.

 

Aanmelden

 • Organisatie: Gifts of Nature
 • Docent(en): Marga Boutkan
 • Duur: 7 uur
 • Prijs:
  • Vrouwen, natuurliefhebbers: € 135,00
 • Aantal plaatsen
  beschikbaar:
  10
 • Contact:

  Marga Boutkan
  Natuurbegeleider en herborist
  Gifts of Nature
  https://www.giftsofnature.nl/

   

 • Overige info: De workshop vindt plaats in de directe omgeving van NP De Loonse en Drunense Duinen. Je neemt je eigen lunch mee. Indien je een natuurbegeleidings- of kruidenactiviteit wilt boeken op een andere datum, neem dan contact met me op. Kijk ook eens op https://www.giftsofnature.nl/agenda voor een compleet overzicht van al mijn kruidenworkshops. Zie tevens https://www.facebook.com/giftsofnatureNL en https://www.instagram.com/giftsofnature.nl/. Alle RIVM-maatregelen worden in acht genomen