10 dec

Dreamjourney

Terug naar overzicht

De inheemse drum staat voor de verbinding van je hart met de aarde. De drum geeft een prachtig oergeluid, wat maakt dat je direct bij je gevoel komt en rust vindt. Van oorsprong en op aardse wijze wordt de inheemse drum gebruikt om je naar een staat van ontspanning te begeleiden, waarin je als vanzelf afreist naar een droomwereld, als rustpunt of om antwoorden op jouw vragen te verkrijgen.

Wat houdt deze workshop voor vrouwen in?

Je gaat vooral de werking van de inheemse drum ervaren tijdens verschillende droomreizen. Je laat je leiden door het geluid van de drum en je vragen over jouw leven, waar je graag antwoord op wilt hebben of op een andere, ontspannen manier naar wilt kijken. Je leert meer over de oorsprong van de drum en de verbinding van de drum met de 7 richtingen. Een goede gronding, ook met de drum, en een meditatie maken deel uit van deze workshop. Het is zo'n mooie beleving en een bijzondere manier om over jezelf en het leven te leren, dat ik van harte hoop dat je dit samen met mij en anderen wilt gaan ervaren.

Aanmelden is nodig.

 

Aanmelden

Marga Boutkan
Natuurbegeleider en herborist
Gifts of Nature
https://www.giftsofnature.nl/

 

Data

10 december 2021

Begint om 10:00 uur, duurt 7 uur
NP De Loonse en Drunense Duinen Schoorstraat 50, Loon op Zand

4 februari 2022

Begint om 10:00 uur, duurt 7 uur
NP De Loonse en Drunense Duinen Schoorstraat 50, Loon op Zand

8 juli 2022

Begint om 10:00 uur, duurt 7 uur
NP De Loonse en Drunense Duinen Schoorstraat 50, 5071 RC, Udenhout
 • Organisatie: Gifts of Nature
 • Docent(en): Marga Boutkan
 • Duur: 7 uur
 • Prijs:
  • Vrouwen, natuurliefhebbers: € 135,00
 • Aantal plaatsen
  beschikbaar:
  10
 • Contact:

  Marga Boutkan
  Natuurbegeleider en herborist
  Gifts of Nature
  https://www.giftsofnature.nl/

   

 • Overige info: De workshop vindt plaats in de directe omgeving van NP De Loonse en Drunense Duinen. Je neemt je eigen lunch mee. Indien je een natuurbegeleidings- of kruidenactiviteit wilt boeken op een andere datum, neem dan contact met me op. Kijk ook eens op https://www.giftsofnature.nl/agenda voor een compleet overzicht van al mijn kruidenworkshops. Zie tevens https://www.facebook.com/giftsofnatureNL en https://www.instagram.com/giftsofnature.nl/. Alle RIVM-maatregelen worden in acht genomen