29 sep

Cursus in gesprek met publiek

Terug naar overzicht

Je bent lekker aan het werk en je wordt aangesproken door langslopende mensen. Zij vragen wat je aan het doen bent. Maar ook soms waarom. En wat is dan jouw reactie? Ga je in gesprek of werk je door, sta je met je mond vol tanden of vind je het heerlijk om even een praatje te maken.

In deze informatieve ochtend leer je om in gesprek te gaan met het publiek als zij vragen hebben over de werkzaamheden en/of beheerkeuzes.

Maar ook je persoonlijke motivatie om het vrijwilligerswerk te doen en de reden waarom er zorgvuldig omgegaan moet worden met het specifieke gebied komt aan de orde.

Je leert hoe je kritische of leuke vragen kan beantwoorden en wanneer je doorverwijst naar de terreineigenaar.

Aan het einde van de ochtend heb je een elevator pitch klaar waarmee je de vragen van langslopend publiek de volgende keer beter kan beantwoorden.

Dus word je wel eens aangesproken tijdens je vrijwilligerswerk en wil je adequaat reageren dan is deze cursus echt iets voor jou.

Koffie en thee is aanwezig. Een lunchpakket of eventueel ander drinken dien je zelf mee te nemen. Administratiekosten zijn bij annulering helaas niet terug te vorderen.

De cursussen worden gegeven met in achtneming van de coronamaatregelen voor uw en onze veiligheid. Indien de maatregelen het niet toestaan om elkaar fysiek te treffen, dan gaan we ons uiterste best doen om cursussen of delen daarvan online aan te bieden. Je wordt daarvan op de hoogte gehouden.

Aanmelden

Om je aan te melden klik hier.

Geef bij organisatie aan bij welke vrijwilligersgroep je actief bent.

  • Organisatie: Landschap Noord-Holland
  • Duur: dagdeel
  • Prijs:
    • € 10,00
  • Contact:

    betrekkenbijgroen@landschapnoordholland.nl