Ervaring Erwin

“Ieder steentje dat ik kan bijdragen is een grote stap vooruit”

 

Na een bachelor in Biologie en een master in Marinebiologie doet Erwin (27) nu mee aan het Groen Traineeship. Hij ondersteunt het werk van RAVON, oftewel de ‘palingredders’.

“Via een vriend kwam ik terecht bij het Groen Traineeship. Hij zag een advertentie voorbijkomen op Deedmob en stuurde dit meteen naar mij door. Het sprak me meteen aan met mijn achtergrond in biologie. In het verleden heb ik ook al met palingen gewerkt, namelijk met mijn stage op de Universiteit van Wageningen.

In dit project ben ik bezig met het monitoren van de palingpopulatie en de probleemgebieden. Ook helpen we met het ontwikkelen van een campagne om vrijwilligers te werven voor RAVON.. Palingen zijn bijna uitgestorven, dus ieder steentje dat ik kan bijdragen is belangrijk. Dat is een heel fijn idee.

Het Groen Traineeship is echt heel waardevol voor mij. Ik doe goede werkervaring op, breid mijn cv uit én ik draag bij aan het verbeteren van de wereld.”

Ben jij klaar om het groene verschil te maken?
Als je deelneemt aan het Groen Traineeship zet je je ambities om in daden. Ga jij aan de slag met duurzaamheid of lekker de natuur in deze zomer? Lees hier meer over de aankomende projecten of meld je direct aan!