Ervaring Kelvin

Dankzij het Groen Traineeship weet ik wat mijn impact kan zijn

 

Je bent 27, afgestudeerd en wil het verschil maken. Voor Kelvin kwam het Groen Traineeship precies op het goede moment. Lees zijn verhaal!

’Met mijn team ontwikkel ik een klimaatcursus voor het IVN (Instituut voor Natuureducatie). Deze is al bedacht door de groep voor ons. Wij maken ‘m af én leiden de trainers op die de cursus gaan geven. Het is aan ons om de cursus zelf écht goed te begrijpen en hen daarin mee te nemen. Dat is een flinke uitdaging!

Alle mensen in ons team hebben verschillende achtergronden. Het leuke is, dat merk je aan de ene kant niet en aan de andere kant ook weer wel - op een positieve manier. Het is gezellig én we leren veel van elkaar. Niemand van ons wist al hoe dat moet, een cursus opzetten, maar gaandeweg komen we er achter.

Ik raad het Groen Traineeship zeker aan. Ik heb zelf 2,5 jaar geleden mijn master filosofie gehaald en wil graag een baan in de natuurbescherming. Ik ben op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Welke impact kan ik hebben als filosoof?’ In het Groen Traineeship leer ik stukje bij beetje meer over mezelf. Zo weet ik straks wat mijn impact kan zijn.’’

Ben jij klaar om het groene verschil te maken?
Als je deelneemt aan het Groen Traineeship zet je je ambities om in daden. Ga jij aan de slag met duurzaamheid of lekker de natuur in deze zomer? Lees hier meer over de aankomende projecten of meld je direct aan!