Binnenkort nieuwe projecten live!

Op 3 juli 2021 gaan de zomerprojecten (blok 6) van start. Je kunt je dan inzetten voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van een IVN-trektocht, het meewerken in een sociale moestuin of het organiseren van een natuurfeestje tijdens Fête de la Nature. Meer informatie over deze projecten zal binnenkort op deze website te vinden zijn.

Zie jij het zitten om deze zomer te werken aan duurzame doelen, terwijl je je cv een groener tintje geeft, een netwerk opbouwt of uitbreidt en aan de slag gaat met andere jongeren? Aanmelden voor de zomer kan vanaf 26 april.

Wel interesse, maar in de zomer geen tijd? Medio juni starten de aanmeldingen voor de herfst- en winterprojecten (blok 7). Als eerste weten wanneer de projecten op de site staan? Schrijf je dan in bij 'op de hoogte blijven.'

Nog niet helemaal bekend met het Groen Traineeship? Neem een kijkje op de pagina 'over Groen Traineeship' of lees meer over de ervaringen van oud-trainees onder 'Ervaringen'.

Online evenementen

Vanuit het Groen Traineeship worden verschillende online evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan een filmbespreking, een podcast 'Wandelcoaching', '100 Duurzame Dingen: BINGO!' of een mini-vogelcursus!

Check hier de lijst met de 100 duurzame dingen die aan bod kwamen tijdens de Bingo!

Volg ons op social media!

 

 

  • Wil je meer weten over het Groen Traineeship? Snuffel dan eens rond onder de knoppen aan de linkerkant.
  • Benieuwd naar de projecten die afgerond zijn? Bekijk ze hier.
  • Benieuwd naar de projecten die nu bezig zijn (februari-juli)? Bekijk ze hier.