Groen Traineeship Zet je groene doelen om in duurzame daden

We zijn gestart!

 

Op 27 februari zijn de 14 projecten van het Groen Traineeship van start gegaan. De kick-off was online via ZOOM, waarbij de trainees elkaar hebben leren kennen, workshops konden volgen en ze de dag hebben afgesloten met een gezellige pubquiz. De komende maanden gaan de trainees aan de slag om de biodiversiteit een boost te geven, om campagne te voeren m.b.t. de klimaatcrisis, om workshops te organiseren op het Muiderslot en om de landelijke dag van de volgende traineeships te organiseren.

Was je te laat met inschrijven of wil je dit de volgende keer écht niet missen? Vanaf medio april kun je je weer aanmelden voor de zomerprojecten en vanaf medio juni voor de herfst- en winterprojecten. Als eerste weten wanneer de projecten op de site staan? Schrijf je dan in bij 'op de hoogte blijven.'

Nog niet helemaal bekend met het Groen Traineeship? Lees dan de ervaringen van oude trainees onder 'Ervaringen'.

De afgelopen twee jaar hebben honderden trainees tussen de 16 en 27 jaar zich ingezet voor natuur en duurzaamheid in Nederland. Ze hebben bijvoorbeeld zeldzame diersoorten geholpen, een overtuigende campagne bedacht om plasticgebruik te verminderen, een Tiny Forest aangeplant en beheerd, of ze zijn met andere jongeren onderdeel geweest van een klimaat campagne.

Online evenementen

Vanuit het Groen Traineeship worden verschillende online evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan een filmbespreking, een podcast 'Wandelcoaching', '100 Duurzame Dingen: BINGO!' of een mini-vogelcursus!

Check hier de lijst met de 100 duurzame dingen die aan bod kwamen tijdens de Bingo!

Volg ons op social media!

 

 

  • Wil je meer weten over het Groen Traineeship? Snuffel dan eens rond onder de knoppen aan de linkerkant.
  • Benieuwd naar de projecten die afgerond zijn? Bekijk ze hier.