Vrijwilliger natuureducatie

Terug naar overzicht

Organisatie


MAK Blokweer is een natuur- en milieueducatiecentrum dat zich inzet voor (bewustwording rondom) duurzaamheid, natuur en cultureel erfgoed. Als vrijwilliger draag je hier (actief) aan bij.

Taakomschrijving


Vind je het leuk om samen met de kinderen in de herfst met je neus op de grond met een spiegeltje onder een paddenstoel te kijken, of in de winter ontdekken hoe onze dieren op de boerderij zich warm houden? Wil je samen met de kinderen in het voorjaar op je knieën naast de sloot liggen om kikkervisjes te zoeken of in de zomer op zoek gaan naar bijen en vlinders in onze vlindertuin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor de afdeling educatie zoeken wij voor de dinsdag en/of donderdag enthousiaste vrijwilligers die na een korte inwerkperiode zelfstandig basisschoolklassen begeleiden tijdens onze rugzakroutes in en om de Kijkboerderij en het Natuurpark van het MAK. Ook denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe activiteiten.

Deze functie is geschikt voor iedereen die graag onderwijs en natuur wil combineren. Bijvoorbeeld als je niet (meer) voor de klas staat, maar wel graag met groepen leerlingen bezig wil zijn. Of juist als je kennis wil maken met of ervaring zoekt in (natuur)onderwijs.

Aanmelden en meer informatie


Interesse? Stuur een mailtje naar Tineke Boender: nme@mak-blokweer.nl. Zij neemt dan contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

  • Organisatie: MAK Blokweer
  • Inzet: Regelmatig
  • Locatie: Kloosterhout 1-2
    1695 JC
    Blokker
  • Contactpersoon: A. Tibbe
    0229 26 63 44