Vrijwilliger werkdagen IVN Zuid-Kennemerland

Terug naar overzicht

Projectomschrijving

Gezocht: natuurliefhebbers die het leuk vinden om de natuur een handje te helpen tijdens de werkdagen van IVN afdeling Zuid-Kennemerland. De werkdagen worden georganiseerd in samenwerking met o.a. Landschap Noord-Holland, Staatsbosbeheer, Gemeente Haarlem en de Amsterdamse waterleidingduinen. Ze zijn elke maand in de periode van augustus tot en met maart en altijd op zaterdag van 9.30 uur tot 15.00 uur. Vaak in natuurgebieden die zo kwetsbaar zijn dat je er normaliter niet in mag. Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen!

Kijk op de IVN Zuid-Kennemerland website (https://www.ivn.nl/afdeling/zuid-kennemerland/activiteiten) met als activiteit type 'Natuuronderhoud' voor meer informatie over elke werkdag. Tijdens deze werkdagen gaan we de natuur een handje helpen. Wij helpen boswachters met terreinonderhoud waar zij zelf tegenwoordig niet meer aan toekomen. Dit vrijwilligerswerk komt altijd ten goede aan de flora en fauna!

 

Functievereisten

Leeftijd maakt niet uit en ervaring is niet vereist. Zorg zelf voor werkkleding, laarzen en neem je eigen lunch, koffie en thee mee. Wij zorgen voor gereedschap, begeleiding, werkhandschoenen en een lekkere vlaai voor bij de koffie.


Contactinformatie

Marc van Schie
ivnzk.natuurwerk@gmail.com
06-22 5757 48