Balievrijwilliger bezoekerscentrum Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Terug naar overzicht

Nationaal Park Zuid-Kennemerland is het unieke duingebied tussen Zandvoort en IJmuiden. Het duurzame Bezoekerscentrum De Kennemerduinen ontvangt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers.

In het bezoekerscentrum zijn wij voor de woensdagmiddag op zoek naar: Vrijwilliger voor achter de balie

Wat houdt het werk in?

Je informeert bezoekers over het Nationaal Park, excursies, wandel- en fietstochten, fietsverhuur, kinderpartijtjes en de tentoonstelling. Zowel aan de balie als telefonisch. Je verkoopt producten uit onze winkel, vult deze aan en zorgt ervoor dat de tentoonstellingsruimte op orde is.

Wat bieden wij je?

Afwisselend vrijwilligerswerk in een team met vaste medewerkers en bevlogen vrijwilligers. Meerdere keren per jaar zijn er informatieavonden en excursies voor onze vrijwilligers.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met affiniteit met natuur en met Nationaal Park Zuid- Kennemerland. Iemand die van aanpakken en samenwerken houdt, klantvriendelijk is ingesteld en leuk vindt om met kinderen om te gaan. Je kunt overweg met Microsoft Office en je bent in elk geval dinsdagmiddag beschikbaar. Het is fijn als je wat Engels spreekt vanwege onze buitenlandse bezoekers.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Stuur dan een bericht naar info@np-zuidkennemerland.nl of spreek een van onze medewerkers of vrijwilligers bij de balie aan.
Kijk ook op onze website www.np-zuidkennemerland.nl

  • Organisatie: PWN waterleidingbedrijf, Natuur en Beleving
  • Inzet: Regelmatig
  • Locatie: