12 jul

Herhalingsursus omgaan met eenassige maaimachine

Terug naar overzicht

Heb je al eerder de cursus werken met de eenassige maaimachine gevolgd, dan is deze herhalingscursus wat voor jou. Handig om je kennis even weer te toetsen en wellicht nieuwe inzichten te leren voor het onderhoud en werken met de eenasser. Ook wordt er een nieuw type machine behandeld.

In deze herhalingscursus krijg je een korte uitleg over de werking van eenasser en het veilig werken hiermee. Na een korte oefening in het veld volgt een proeve van bekwaamheid en wordt jouw certificaat weer voor 3 jaar verlengd.

Een eenassige maaimachine is een veel gebruikte machine bij het landschapsbeheer. Deze machine wordt vaak ingezet op plaatsen waar met groter materieel niet kan worden gemaaid.

Voor deze cursus geldt het volgen van de E-learningmodule veilig buitenwerken.

De inhoud van de cursus voldoet aan de richtlijn praktijkopleiding van de VBNE. Bij behalen van je praktijktoets ontvang je een certificaat.

Geef je snel op want er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Per groep kunt u twee (2) deelnemers voor deze technische cursus inschrijven.

Deze cursus is alleen toegankelijk voor vrijwilligers actief in het natuurbeheer bij natuur- en recreatieorganisaties in Noord-Holland of zelfstandige werkgroepen aangesloten bij Landschap Noord-Holland.

Het cursusgeld is bij annulering helaas niet terug te vorderen.

Aanmelden

Meld je aan via deze link.

Geef daar bij organisatie aan in welke vrijwilligersgroep je actief bent.

  • Organisatie: Landschap Noord-Holland
  • Duur: 1 ochtend
  • Prijs:
    • € 20,00
  • Contact:

    betrekkenbijgroen@landschapnoordholland.nl