10 sep

In je kracht met smudgen, kruiden en geuren

Terug naar overzicht

Leven in verbinding: in je kracht met smudgen, kruiden en geuren

Smudgen is een eeuwenoude inheemse traditie, waarbij kruiden worden gebrand voor het zuiveren van je energie en om in verbinding te zijn met jezelf en met al wat er is. Smudgen, kruiden en etherische oliën helpen je om dichter bij jezelf te blijven en in je kracht te staan. Dat is fijn op momenten dat je hectiek of onrust ervaart, door een transformatie gaat, gevoelig bent voor invloeden van buitenaf of wanneer je gewoon even wilt ontspannen.

Je ervaart op welke, natuurlijke wijze je dichter bij jezelf kunt blijven. Vanuit mijn liefde voor de Noord-Amerikaanse inheemse cultuur leer ik je meer over smudge intenties en gewoonten, de bijzondere kwaliteiten van de vier belangrijkste smudgekruiden (tabak, witte salie, ceder en zoetgras) alsmede overige kruiden en etherische oliën, die je weer in verbinding brengen met jezelf. Via meditatie, een dream journey met de inheemse drum, en het zelf leren smudgen, ga je de helende werking ervan voelen. Er is verder aandacht voor oude wijsheden en het belang van smudgen in deze Tijd van Vrouwelijke Energie. Je maakt je eigen smudgebundel en een verbindende geurbalsem. Leven in verbinding: in je kracht met smudgen, kruiden en geuren

Deze workshop is voor vrouwen en vindt op zaterdag 21 mei 2022 van 10.00 tot 17.00 uur plaats. Locatie in of nabij Loon op Zand.

€ 139,95 incl. BTW per persoon, inclusief gebruik van de locatie, reader, kruidenthee, je eigen smudgebundel en balsem. Graag aanmelden op https://www.giftsofnature.nl/contact

#leveninverbinding #kruiden #etherischeolie #traditionelegeneeswijze #sjamanisme #giftsofnature #wijsheid

 

Aanmelden

Marga Boutkan
Natuurbegeleider en herborist
Gifts of Nature
https://www.giftsofnature.nl/

 

 • Organisatie: Gifts of Nature
 • Docent(en): Marga Boutkan
 • Duur: 7 uur
 • Prijs:
  • Vrouwen: € 139,95
 • Aantal plaatsen
  beschikbaar:
  10
 • Contact:

  Marga Boutkan
  Natuurbegeleider en herborist
  Gifts of Nature
  https://www.giftsofnature.nl/

   

 • Overige info: Indien je een natuurbegeleidings- of kruidenactiviteit wilt boeken op een andere datum, neem dan contact met me op. Kijk ook eens op https://www.giftsofnature.nl/agenda voor een compleet overzicht van al mijn kruidenworkshops. Zie tevens https://www.facebook.com/giftsofnatureNL en https://www.instagram.com/giftsofnature.nl/.